Lundénin kolme uutta myyntiedustajaa aloittaa syksyllä 2024

Otimme ison harppauksen eteenpäin, kun oma kenttämyyntiorganisaatiomme aloitti toimintansa syksyllä 2024. Tämän muutoksen myötä pystymme entisestään vahvistamaan myyntityötämme ja syventämään asiakassuhteitamme, varmistamalla, että myyntimme on asiakaslähtöistä ja tarkasti kohdennettua.

Uuteen K-kauppojen asiakkuuksiin keskittyvään kenttämyyntitiimiimme kuuluu neljä kenttäedustajaa ja neljä puhelinmyyjää. Pitkäaikainen tiimiläisemme Okko Rissanen jatkaa Uudenmaan alueen vastuuhenkilönä. Hänen lisäksi uusina edustajina aloittavat Piia Kauppila Pohjois-Suomessa, Heini Lepistö Keski-Suomessa ja Tuomas Hyvönen Varsinais-Suomessa.

Tiimiä johtaa Jukka Saarelainen Savuhovilta. Jukka omaa pitkän kokemuksen elintarvikkeiden myyntityöstä ja kenttämyynnin johtamisesta. Uskomme vahvasti, että Jukan johdolla uusi tiimimme tulee saavuttamaan hienoja tuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kenttämyyntitiimi vastaa yrityksemme kaikkien brändien myynnistä, näitä ovat Jalostaja, Auran, Savuhovi ja Chef Lundén. Tuttujen ja tunnettujen brändiemme avulla, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman sekä apua tuoteryhmien myynnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Uskomme uudistuksen vahvistavan entisestään tiivistä yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa.

Share