Jalostaja

Miten arki pyöri ennen Jalostajaa? Hyvä kysymys. Vuodesta 1936 Jalostajan perheyhtiö on tuonut tasaiseen tahtiin suomalaisten iloksi helppoon muotoon pakattuja ruokaratkaisuja. 

On ihan oikeutettua kutsua Jalostajaa yhdeksi suomalaisen elintarviketeollisuuden tienraivaajaksi. Yli 80-vuotiseen taipaleeseen mahtuu tukuittain tuotteita, jotka saavat veden kielelle ja vievät nostalgiselle makumatkalla. Sellaiset klassikot, kuten hernekeitto ja purkkiin pakatut lihapullat, ovat löytäneen tiensä suomalaisten lautasille vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen.

Vaikka klassikoita löytyy, Jalostajalla kehitetään koko ajan uusia juttuja. Joko olet maistanut esimerkiksi maukkaita ja helposti menossa mukana kulkevia pasta-aterioita? Ihanan tavalliseen arkeen löytyy sopivan nopeasti valmistuvaa ruokaa aina säilykkeistä vegaanisiin salatteihin ja valmiskeitoista pata-aineksiin.

Vastuullisuus ja arjen tukeminen on vahvasti mukana kaikessa Jalostajan tekemisessä. Sujahtipa ostoskoriisi sillipurkki tai torstain hernaritölkki, voit olla varma tästä: valitessasi Jalostajan tuotteita, teet ympäristötietoisen ja vastuullisen valinnan!  

Hyvän ruoan lisäksi Jalostaja tekee hyvää myös erilaisissa hankkeissa. Oletkin ehkä kuullut Jalostaja Para Teamista? Se on paraurheilijoiden ja suomalaisen perheyhtiön yhteinen matka kohti parampaa arkea. Hankkeen ajatuksena on kelata urheilijoiden parampaa arkea: tähtihetkiä, haasteita ja kaikkea siltä väliltä.

Ota askel kohti ihanan tavallista arkea tutustumalla tuotteisiimme!